INFORMÁCIÓ, JELENTKEZÉS:

• Táborainkra jelentkezést kizárólag a honlapunkon fogadunk el, a jelentkezés 2017. március 20-án hétfőn indul. Jelentkezés után visszaigazoló üzeneteket küldünk.

• A visszaigazolt jelentkezést követően minden tábor esetében 10.000 Ft (/fő/turnus/) előleget kérünk, mely véglegesíti a jelentkezést. Előleget nem áll módunkban visszaadni, kizárólag csere esetén, illetve ha a szervezők hibájából, vagy létszámhiány miatt nem valósul meg a tábor. Előleg elmaradása esetén töröljük a jelentkezést.

• Táboraink gyülekező helye, pénzárunk, az egyesületünk irodája:
3525 Miskolc, Kossuth u. 13. I. emelet (bent az udvarban fehér csengő) Kizárólag pénztári napokon tartózkodunk az irodában! Pénztári napjainkat közzé tesszük honlapunkon, illetve jelentkezéskor emailben! Legközelebbi időpontunk: 2017. május 25. csütörtök 16-18h.

• A tábor összegének befizetése történhet készpénzben pénztári napjainkon, illetve átutaláskor, az egyesület bankszámlaszámára a jelentkezéskor visszaigazolt email szerint.

• A tábor második részletét a tábor indulása előtt legkésőbb 2 héttel kérjük. Az egyes táborok felvidéki programjainál szerepelhetnek euro költségek, melyet csak a tábor indulásakor szedünk össze.

• Amennyiben van egyéb kérdése, azt várjuk email címünkre: tabor@bukkikalandozoo.hu, vagy telefonon: Makár Richárd +36-20/325-75-30

Általános dolgainkról információt emailben adunk: info@bfte.hu

Túráinkról információt emailben adunk tura@bfte.hu, illetve a kiírásban szereplő túravezetői elérhetőségeken.