Túrák

2018. évi túranaptárunk ide kattintva elérhető.
2018. évi túrajelentéseink ide kattintva elérhetőek.

Kalandtúrák a Bükkben

Az otthonunk a Bükk. Bejártuk az országot, jártunk már Európa számos vidékén, de az ottani csodálatos vidékeken is hirdettük a mi hegyünk dicsőségét, szépségét. Aki nem járt még itt, nem tudja mit hagyott ki. Az egyesületi tagok hol együtt, hol magányosan szinte minden héten feltűnnek valahol a Bükkben, legyen ez egy rövid séta, legyen egy több napos kalandozás. A hírlevelünkben és az aktuális rovatunkban mindig közzé tesszük portyázásainkat, ahová várunk bárkit, aki szereti a túrázást. Szervezünk családok, csoportok részére előzetes jelentkezés alapján kirándulásokat hétvégére, étkezéssel, szállással, kulturális programokkal kiegészítve.

Országos KÉKTÚRA

Egy magyar túrázónak nem kell elmagyarázni, mit jelent a kéktúra. Az egyesületünk több tagja folyamatosan járja ezt az utat, a teljesítés mindenkinél más és más, kinek energiájától, idejétől, anyagi forrásaitól függően. A kirándulásaink lényege nem a teljesítmény, hanem a magyar táj és kultúra felfedezése, így mindenki számára könnyen teljesíthető, nem megerőltető és élményekben gazdag út vár ránk.

Európai kalandozásaink

Célunk az, hogy minél nagyobb környezetünkkel ismertessük meg bakancsos társainkat. Egyre több helyre eljutunk határok nélkül, szervezett útjainkon barangoltunk Erdélyben, a Felvidéken (Magas-Tátra, Alacsony-Tátra, Kis és Nagy-Fátra, Szlovák-Paradicsom, ...), Lengyelországban (Tátra, Babia-Gora, ...) Szlovéniában (Júlia-Alpok), Horvátországban (Plitvicei tavak), Csehországban Sörmentén (Cseh-Paradicsom, Prága), Olaszországban (Garda-tó, Velence)...